به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن محمدی کیادهی عصر یکشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری افزود: پاسخگویی یک اصل مهم و مورد تاکید بزرگان و مسئولان کشور بوده و لازم است شورا و شهرداری ساری شرایط پاسخگویی به تمام نظرات و انتقادات مطروحه از سوی شهروندان و نخبگان در مورد وضعیت شهر را فراهم سازند.
وی یادآور شد: شهردار سابق ساری در مصاحبه ای به مطلب عنوان شده از سوی شهردار فعلی مبنی بر تحویل گرفتن شهرداری با 60 میلیارد بدهی واکنش نشان داد و اعلام کرد که شورای شهر باید پاسخ این مطلب را بدهد لذا از آنجا که این موضوع انعکاس رسانه ای داشته لازم است شورا پاسخگوی آن بوده واطلاع رسانی کند.
وی خطاب به اعضای شورا گفت: در المپیک قبلی ساری نه تنها حضوری پررنگ داشته بلکه مدال های خوشرنگی هم برای مردم به ارمغان آورد اما در این دوره ساری اصلا نماینده ای نداشته و از شهرهای دیگر مازندران عقب مانده و کلی خجالت کشیدیم بنابراین باید از هم اکنون برنامه ریزی کنیم تا در المپیک بعدی حضور پررنگ تری داشته باشیم به این منظور باید ازورزش حمایت کنیم.
وی اضافه کرد: در پارالمپیک چند تن از والیبالیست های معلول از ساری حضور داشتند که باید مراسم استقبال باشکوهی از این افراد تدارک شود تا خلا عدم حضور در المپیک کمتر احساس شود.
عضو شورای شهر ساری اعلام کرد: چند تن از شهروندان نسبت به نصب بنر در ورودی تالار شورا که با امضای شرکت تبلیغاتی مورد نظر بوده تذکر دادند که من این تذکر را وارد می دانم چون شورا نباید محل تبلیغات شرکت خاصی باشد و باید اینگونه تبلیغات و پارچه نوشته های بی محتوا از درو دیوار شورا جمع آوری شود.
کیادهی یادآور شد: مدتی است که شهروندان یک معضل فرهنگی که رشدی قارچ گونه دارد رنج می برد و از نمایندگان خود در شورا انتظار دارد جلوی این حرکت ضد ارزشی گرفته شود وآن افراط بیش از حد در ارسال تبریک برای انتصابات است.
وی افزود: فضای شهر و حتی رسانه ها به گونه ای تحت تاثیر این بنرها و پارچه نوشته ها قرار گرفته که تازه واردین تصور می کنند زمان انتخابات فرارسیده و جالب اینکه بسیاری از این پیام های تبریک امضا مشخصی ندارد و در ذیل آنها فقط به عباراتی چون جمعی از یا گروهی از اکتفا شده است.
کیادهی تصریح کرد خروجی این حرکت برای شهروندان چیست. آیا وقتی یک انتصاب را به جا و شایسته می خوانند منظورشان این است که مدیر قبلی نابجا و ناشایست بود. آیا اینکار باری از دوش مردم بر می دارد و آیا فرهنگ چاپلوسی و تملق را در جامعه گسترش نمی دهد؟.
نظر شما